وزارت اطلاعات «سنگری بسیار مهم و حساس» و «چشم بینا و بیدار نظام اسلامی» است.

1400/01/18

دکتر ورزی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ضمن گرامیداشت هفته سربازان گمنام دز گفتگو با روابط عمومی دانشگاه عنوان کرد: امنیت به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای جوامع بشری شناخته می‌شود.

امنیت به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای جوامع بشری شناخته می‌شود و در سایه امنیت پایدار و آرامش در جامعه، مسائل سیاسی، نظامی و اقتصادی و فرهنگی شکل می‌گیرد و در ابعاد مختلف پیگیری و بالنده می‌شود و بدون شک وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، رکن اساسی و مهم در برقراری امنیت کشور محسوب می‌شود.
ورزی گفت: رهبر معظم انقلاب نیز در فرمایشات خویش تأکیدات بسیاری بر پاسداشت مقام شامخ سربازان گمنام امام زمان (عج) دارند و وزارت اطلاعات را «سنگری بسیار مهم و حساس» و «چشم بینا و بیدار نظام اسلامی» خوانده‌اند و تأکید دارند وزارت اطلاعات، پوسته سخت نظام است و به‌هیچ‌وجه نباید آسیب‌پذیر شود.
استاد جامعه شناسی افزود: امروز در تقویم کشورمان نیمه شعبان سالروز میلاد با سعادت حضرت صاحب‌الزمان (عج) به نام روز این سربازان گمنام و نیروهای اطلاعاتی کشور نامگذاری شده است وما نیز این روز بزرگ وهفته سربازان گمنام را گرامی می داریم./

اشتراک گذاری