کرمانیان: برنامه‌ کاربردی سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ارتقای علمی کارکنان است

1399/12/25

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران مهم‌ترین برنامه‌ کاربردی سال ۱۴۰۰ این دانشگاه را ارتقای علمی کارکنان اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری ، حسین کرمانیان در چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد، اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های کاربردی سال ۱۴۰۰ این دانشگاه ارتقای علمی کارکنان بوده و باید رؤسای واحدهای دانشگاهی درباره گسترش رشته‌های کاربردی ویژه منطقه مازندران با همکاری معاونت علمی، استادان و کمیته جذب گسترش رشته تلاش کنند.

وی افزود: در شرایط کرونایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در موضوع برگزاری کلاس در فضای مجازی با برنامه‌ریزی اصولی و راهبردی بسیار مؤثر و موفق عمل کرد. در موضوع درآمد غیرشهریه‌ای در سال ۹۹ رؤسای واحدهای دانشگاهی با همفکری و هم‌اندیشی با حوزه‌های علمی و پژوهشی طرح و برنامه‌های خوبی را ارائه کردند و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با تعامل و تدبیر رؤسای واحدهای دانشگاهی شاهد رشد و ببار نشستن آنها باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران درباره جذب دانشجوی بدون آزمون عنوان کرد: با حمایت رؤسای واحدهای دانشگاهی، معاونان علمی و همت مدیران روابط عمومی در استان رشد ۳۰ درصدی داشتیم و نیاز است با رعایت تکریم ارباب‌رجوع شاهد رشد حداکثری جذب دانشجوی بدون آزمون در استان باشیم.

کرمانیان مطرح کرد: رؤسای واحدهای دانشگاهی برای سلامت و امنیت فعالیت‌های علمی و آموزشی در واحدهای دانشگاهی در اجرایی دستورالعمل طرح الف و ب استادان با حفظ ضوابط و امکانات موجود دانشگاه با برنامه‌ریزی اصولی و دقیق اقدام کنند.

وی گفت: در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی چیزی به‌عنوان رئیس مرئوس نداریم. همه حامی و پشتیبان دانشجویان هستیم و با حفظ این موضوع در تقویت علمی و فرهنگی دانشجویان گام برمی‌داریم. در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی از ظرفیت‌های بسیج اساتید و دانشجویی برای ارائه راهکارهای کاربردی با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و تقویت فرهنگی دانشجویان استفاده شود.

اشتراک گذاری