در دانشگاه آزاد اسلامی ساری صورت گرفت؛ آغاز کار چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

1399/12/25

چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به ریاست دبیر هیئت امنا و رئیس این دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری آغاز به کار کرد..

به گزارش روابط عمومی واحد ساری ،  چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور حسین کرمانیان سرپرست و جمعی از مسئولان این دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر ارائه گزارش مصوبات چهل و هشتمین جلسه و نحوه عملکرد تدریس استادان، حضور مدیران گروه آموزشی در دانشگاه، جذب حداکثری دانشجو بدون آزمون در بهمن‌ سال جاری، بازخرید و بازنشستگی کارکنان و تبدیل به احسن املاک مازاد واحدهای دانشگاهی، دستور جلسه با موضوعات درباره طرح نظام‌نامه آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، شیوه‌نامه نحو همکاری اعضای هیئت علمی تمام (الف_ب)، رأی‌گیری عضو بند ۱۱ ماده یک مصوبه ۷۲۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی و وصول مطالبات دانشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

اشتراک گذاری